۞ امام علی (ع) می فرماید:
هر کس از خود بدگویی و انتقاد کند٬خود را اصلاح کرده و هر کس خودستایی نماید٬ پس به تحقیق خویش را تباه نموده است.

موقعیت شما : صفحه اصلی » آموزشی
  • شناسه : 10733
  • 24 خرداد 1396 - 13:32
  • 162 بازدید
  • ارسال توسط :

مشاوره درسی جهت آمادگی علمی

سلسله نشست روانشناسی و مشاوره و برنامه ریزی درسی برای آمادگی جهت امتحانات؛ با تشریف فرمایی دکترعبدالحسین ترابیان مشاورمرکز مدیریت حوزه خراسان  با حضور طلاب و اساتید در سالن اجتماعات مدرسه علمیه پیروان حضرت زهرا (س) برگزار شد. عبدالحسین ترابیان درباره ذهنیت توضیح داد: ذهنیت ها سه گروه هستند: گروه اول: ذهنیت مثبت  که این […]

سلسله نشست روانشناسی و مشاوره و برنامه ریزی درسی برای آمادگی جهت امتحانات؛ با تشریف فرمایی دکترعبدالحسین ترابیان مشاورمرکز مدیریت حوزه خراسان  با حضور طلاب و اساتید در سالن اجتماعات مدرسه علمیه پیروان حضرت زهرا (س) برگزار شد.

عبدالحسین ترابیان درباره ذهنیت توضیح داد: ذهنیت ها سه گروه هستند: گروه اول: ذهنیت مثبت  که این افراد دارای خود پنداری مثبت هستند. گروه دوم: افرادی هستند که بعضی اوقات به ذهنیت مثبت، به خودپنداری مثبت می رسند  و بعضی اوقات از این ذهنیت سقوط می کنند. از شناگر تبدیل به شناور می شوند.گروه سوم ذهنیت منفی است این گروه اضطراب زیاد دارند و به خودپنداری منفی می رسند.و این گروه به درماندگی می رسند، بقیه را لایق تر از خود می دانند.این گروه در جامعه پرخطرترین افراد هستند.

مشاورمرکز مدیریت حوزه خراسان  در ادامه تشریح کرد: کسانی که دارای ذهنیت مثبت هستند به شکست تجربه می گویند و این گروه به خودباوری رسیدند و هیچگاه به خودشان نگاه منفی ندارند و این خودباوری آنها را به یک شناگر خوب تبدیل می کند

وی درباره اضطراب شب امتحان توضیح داد:  بیشتر اضطرابها را خودمان ایجاد می کنیم غرور نداشته باشیم به اینکه بتوانیم در زمان امتحان به تمامی سئوالات پاسخ صحیح دهیم .در حین امتحان به زمان توجه داشته باشیم پس اول باید سئوالاتی که مسلط هستیم را جواب دهیم بعد به سراغ سئوالات دیگر بپردازیم.

ترابیان در پایان خاطر نشان کرد: باید هدف از درس خواندن برای طلبه مشخص باشد، زیرا اگر هدفمند باشیم نتایج بیشماری به دست می آوریم.

برچسب ها

این مطلب بدون برچسب می باشد.

پاسخ دادن

ایمیل شما منتشر نمی شود. فیلدهای ضروری را کامل کنید. *

*