۞ امام علی (ع) می فرماید:
هر کس از خود بدگویی و انتقاد کند٬خود را اصلاح کرده و هر کس خودستایی نماید٬ پس به تحقیق خویش را تباه نموده است.

موقعیت شما : صفحه اصلی » کارگاه ها
  • شناسه : 10802
  • 04 مرداد 1396 - 11:54
  • 86 بازدید
  • ارسال توسط :
کارگاه روش تحقیق(آشنایی با مهارت های پایان نامه نویسی)

کارگاه روش تحقیق(آشنایی با مهارت های پایان نامه نویسی)

جلسه در تاریخ۱۷/۰۴/۹۶ الی ۰۳/۰۵/۹۶ به مدت چهارده ساعت با حضور استاد گرامی سرکار خانم سمیه حسین پور در جمع طلاب برگزار گردید. در این کارگاه که در جهت تقویت مهارت‌های پژوهشی و رفع کاستی‌های مهارتی ـ پژوهشی طلاب پایان‌نامه‌نویس انجام گرفت. متناسب با نیازسنجی این گروه به ذکر مباحثی از قبیل انتخاب موضوع، طرح […]

جلسه در تاریخ۱۷/۰۴/۹۶ الی ۰۳/۰۵/۹۶ به مدت چهارده ساعت با حضور استاد گرامی سرکار خانم سمیه حسین پور در جمع طلاب برگزار گردید.
در این کارگاه که در جهت تقویت مهارت‌های پژوهشی و رفع کاستی‌های مهارتی ـ پژوهشی طلاب پایان‌نامه‌نویس انجام گرفت. متناسب با نیازسنجی این گروه به ذکر مباحثی از قبیل انتخاب موضوع، طرح نویسی، منبع شناسی، آشنایی با منابع مختلف کتابخانه‌ای، اینترنتی و … پرداخته شد.
در این کارگاه علاوه بر تبیین و توضیح مباحث از جانب استاد به صورت کارگاهی از اعضا فعالیت‌هایی خواسته می‌شد تا هم راستا با سیر مباحث حرکت کنند تا از این مسیر به سمت رفع نواقص پژوهشی سوق داده شوند.
از این رو فرآیند ارائه موضوع از جانب دانش پژوهان یکی از مقوله‌های زمان بری بود که با به کارگیری شخص از طریق تأمل و تفکر در اطراف صورت گرفت تا به موضوعات و مسائل اطراف توجه بیشتری نماید و از آن‌ها به فرآیند انتخاب موضوع برسد.
در ادامه این کارگاه به معرفی سایت‌های اینترنتی از قبیل نورمگز، نورلایب، تبیان، راسخون، اجتهاد، بنیان، شیعه‌سرچ، ایران داک، شهید آوینی، حوزه نت و … به صورت عملی اشاره شد و طریقه انتخاب موضوع از این سایت‌ها ونوع جمع آوری مطالب از این سایت‌ها به اجمال تشریح شد.
همچنین به کتب خانه‌های الکترونیکی مدرسه فقاهت، دانشگاه قرآن و حدیث، دفتر تبلیغات اسلامی، شیعه، قائمیه اصفهان و … جهت استفاده از منابع مکتوب پرداخته شد.
در هر جلسه با توجه به مباحثی که طرح شده، فعالیتی در همان راستا به اعضا داده شده و برای جلسه بعد، نتیجه آن توسط طلاب گزارش می‌شد و از خلال آن نواقص و ایرادات رفع می‌شد.
یکی از مباحث مطرح شده در این کارگاه، مقوله طرح‌نویسی بود که ابتدا تعریفی از آن ارائه شد و در ادامه به اهداف، انواع، ابعاد آن پرداخته شد و در هر قسمت با ارائه شاهد مثال تبیینش صورت گرفت.
در این کارگاه همچنین با توجه به ضرورت جستجوی کتابخانه‌ای، جلسه‌ای به جست‌و‌جو و آشنایی با منابع کتابخانه‌ای اختصاص داده شد. به ویژه آشنایی با منابع دست اول و دست دوم موضوع مورد تحقیق از پارامترهای این جلسه بود.

برچسب ها

این مطلب بدون برچسب می باشد.

پاسخ دادن

ایمیل شما منتشر نمی شود. فیلدهای ضروری را کامل کنید. *

*