۞ امام علی (ع) می فرماید:
هر کس از خود بدگویی و انتقاد کند٬خود را اصلاح کرده و هر کس خودستایی نماید٬ پس به تحقیق خویش را تباه نموده است.

موقعیت شما : صفحه اصلی » فرهنگی
  • شناسه : 11030
  • 21 آذر 1396 - 9:37
  • 78 بازدید
  • ارسال توسط :

برگزاری سلسله نشست های اخلاقی

زمان برگزاری: دوشنبه ۲۰ آذر ۱۳۹۶ سلسله نشست اخلاقی با حضور حاجیه خانم زندی مدیریت مدرسه علمیه پیروان حضرت زهرا (س) در جمع طلاب و اساتید در سالن اجتماعات مدرسه علمیه پیروان حضرت زهرا (س) برگزار شد. حاجیه خانم زندی مفهوم تقوا را تشریح کرد: تقوا به معنای حفظ کردن خویش از چیزی است که […]

زمان برگزاری: دوشنبه ۲۰ آذر ۱۳۹۶

سلسله نشست اخلاقی با حضور حاجیه خانم زندی مدیریت مدرسه علمیه پیروان حضرت زهرا (س) در جمع طلاب و اساتید در سالن اجتماعات مدرسه علمیه پیروان حضرت زهرا (س) برگزار شد.
حاجیه خانم زندی مفهوم تقوا را تشریح کرد: تقوا به معنای حفظ کردن خویش از چیزی است که انسان از آن می‌ترسد. تقوا در اصطلاح شرعی به معنای نگه داری نفس از چیزی است که موجب گناه می‌شود و گرفتار خشم الهی می‌شود. برای دست یابی به مقام تقوا و رهایی از خشم الهی شخص می‌بایست از هر آن چه خداوند از آن منع شده پرهیز کرده و به هر چه فرمان داده انجام دهد.
مدیریت محترم مدرسه با اشاره به اینکه آیات زیادی از قرآن روی عمل تکیه می کند، تصریح کرد: به تعبیر کلی در قرآن، دستور به عمل صالح داده شده است و خداوند برای مشخص شدن مصادیق این عمل، به صورت محوری روی نماز، زکات و سایر موارد تاکید کرده است.اعمال، میزان زندگی انسان ها در قیامت است.
وی با اشاره به اینکه، عمل یک ستون است که همه چیز به آن سنجیده می شود، بیان کرد: زمانی که عمل با قید صالح همراه می شود، به این معناست که این عمل باید با انگیزه و توقع همسو و هماهنگ همراه باشد که این انگیزه براساس تاکیدات قرآن، اخلاص است، یعنی فرد تنها از خداوند برای انجام این عمل، توقع دارد، فقط به دستور خداوند انجام می دهد و براساس مبانی خاص، این عمل را همسو می کند که در نهایت عمل صالح نامیده می شود.

وی ادامه داد: آثار جزیی ترین اعمال در سرنوشت آدمی تاثیرگذارست . این موضوع به قدری در قرآن از اهمیت برخوردار است که در زمان مطرح شدن بحث قیامت، به صورت یک موضوع معین مطرح می شود؛ «فَمَن یَعْمَلْ مِثْقَالَ ذَرَّهٍ خَیْراً یَرَهُ» به این معنا که واکنش در خصوص عمل در عالم قیامت، بسیار دقیق است و آثار جزیی ترین اعمال هم حتی مورد توجه قرار می گیرد زیرا تمام موارد با اعمال سنجیده می شود.

برچسب ها

این مطلب بدون برچسب می باشد.

پاسخ دادن

ایمیل شما منتشر نمی شود. فیلدهای ضروری را کامل کنید. *

*