۞ امام علی (ع) می فرماید:
هر کس از خود بدگویی و انتقاد کند٬خود را اصلاح کرده و هر کس خودستایی نماید٬ پس به تحقیق خویش را تباه نموده است.

موقعیت شما : صفحه اصلی » فرهنگی
  • شناسه : 11048
  • 06 دی 1396 - 12:48
  • 125 بازدید
  • ارسال توسط :
نشست جریان شناسی سیاسی با سخنرانی سرکار خانم سیرجانی

نشست جریان شناسی سیاسی با سخنرانی سرکار خانم سیرجانی

زمان: سه شنبه ۵ دی ماه ۱۳۹۶ از ساعت ۱۱:۴۵ الی ۱۲:۴۵ نشست جریان شناسی سیاسی با سخنرانی سرکار خانم سیرجانی جانشین فرمانده پایگاه بسیج حوزه علمیه نرجس (سلام الله علیها) با حضور طلاب در سالن اجتماعات مدرسه علمیه پیروان حضرت زهرا (سلام الله علیها) برگزار شد. سیرجانی تشریح کرد: جبهه‌های گوناگون سیاسی در دهـه‌های […]

زمان: سه شنبه ۵ دی ماه ۱۳۹۶ از ساعت ۱۱:۴۵ الی ۱۲:۴۵

نشست جریان شناسی سیاسی با سخنرانی سرکار خانم سیرجانی جانشین فرمانده پایگاه بسیج حوزه علمیه نرجس (سلام الله علیها) با حضور طلاب در سالن اجتماعات مدرسه علمیه پیروان حضرت زهرا (سلام الله علیها) برگزار شد.
سیرجانی تشریح کرد: جبهه‌های گوناگون سیاسی در دهـه‌های مختلـف تحـت عنــوان جریان‌شناســی سیاسـی در ادبیات سیاسی کشور بروز داده‌اند، نمایانگر آن است که بر‌اساس تغییر و تحولات درونی و تأثیرپذیری‌های برونی در مسیر تکامل طبیعی این جریان‌شناسی، باید بسیاری از نام‌ها را دهه‌های گذشته بر زمین گذاشت و نام‌ها و عناوین جدیدی را در زمینه بیان محتوا، نتایج، پیامدهای این تغییر و تحوالات مورد عنایت قرار داد.
وی بیان کرد: بعد از انقلاب، شاهد جناح‌بندی‌های جدید تحت عنوان جناح چپ و راست نیز هستیم. چپ و راست در سال‌های نخست انقلاب، تفکیکی میان اتحاد اسلام‌گرایان و گروه‌های لیبرال نزدیک به اسلام‌گرایان مانند نهضت آزادی با چپ‌گرایانی چون فداییان خلق اکثریت و اقلیت بود. در سال‌های بعد این تقسیم‌بندی متوجه انفکاک میان اسلام‌گرایان در دو جناح سنتی و طرفدار اقتصاد بازار و مدرنِ طرفدار اقتصاد متمرکز دولتی در زمان جنگ شد.
سیرجانی توضیح داد: رخدادها و روندهای ناشی از وقایع سال ۸۴ تا ۹۲ که به هر تقدیر نمایانگر نوعی سیاست توبه‌گرای کور در زمینه قبضه قدرت توسط نومحافظه‌کاران، برخواسته از جناح راست اما فاقد ارادت به اصول برخواسته از این جناح بودند از یک سو و سوءاستفاده از عنوان اصلاح‌گرایی در جهت ضربه‌زدن به این روند اصیل رفرمیستی، موجب شده است که اکنون نه دیگر اصول‌گرایی و نه اصلاح‌طلبی، هیچ کدام پاسخگوی این نیاز نباشند.

وی در پایان اظهار داشت: در جبهه تحول‌خواهان، گروهی از مجموعه‌های فعال سیاسی حضور دارند که اصول و ارزش‌های انقلاب اسلامی را قبول دارند ولی با توجه به وضعیت نامطلوب موجود، خواهان حفظ این اصول و ارزش‌های انقلاب اسلامی و ملی هستند ولی درعین‌حال، خواهان تحولات عظیم اصلاح‌طلبانه در وضع موجود نیز هستند. این گروه (تحول‌خواهان دموکرات) شامل اصلاح‌طلبان، اعتدالیون و اصول‌گرایان معتدل می‌شوند.

برچسب ها

این مطلب بدون برچسب می باشد.

پاسخ دادن

ایمیل شما منتشر نمی شود. فیلدهای ضروری را کامل کنید. *

*