سخنرانی سیره حضرت زهرا (سلام الله علیها) به مناسبت ایام فاطمیه و شهادت بانوی دو عالم حجت الاسلام و المسلمین سید حسن حسینی سخنران سپاه پاسداران و استاد مؤسسه قرآنی تسنیم در جمع طلاب و اساتید در سالن اجتماعات مدرسه علمیه پیروان حضرت زهرا (سلام الله علیها) برگزار شد. حجت الاسلام و المسلمین حسینی بیان […]
سخنرانی سیره حضرت زهرا (سلام الله علیها) به مناسبت ایام فاطمیه و شهادت بانوی دو عالم حجت الاسلام و المسلمین سید حسن حسینی سخنران سپاه پاسداران و استاد مؤسسه قرآنی تسنیم در جمع طلاب و اساتید در سالن اجتماعات مدرسه علمیه پیروان حضرت زهرا (سلام الله علیها) برگزار شد.
حجت الاسلام و المسلمین حسینی بیان داشت: حضرت زهرا مرضیه الگوی کاملی برای همه زنان هستند. در زمینه حجاب ایشان کاملترین حجاب را داشتند و جلباب می پوشیدند. جلباب نوعی پوشش سراسری بوده که روی لباس ها میپوشیدهاند. شاید چیزی شبیه چادر امروز یا پیراهن بلند عربی. حضرت آن پوشش سراسری را هم طوری بر سر افکندند که محیط بر تمام بدن ایشان بود
وی درباره سیره حضرت زهرا (سلام الله علیها) توضیح داد: وقتی حضرت زهرا (سلام الله علیها) وارد مسجد میشود در آنجا پردهای نصب میشود. مُلاَءهٌ به معنای إزار یا پرده است. یعنی بین ایشان و آن مردها که از مهاجرین و انصار و گرداگرد ابیبکر بودهاند پردهای آویخته میشود حتی در برخی نسخهها آمده است مُلاَءهٌ قِبطّیهٌ یعنی حتی جنس پرده را که مصری بوده است مشخص کردهاند. به هر حال نکته مهم در این بخش آن است که همین که حضرت وارد میشود دستور میدهند که پردهای بین ایشان و دیگران بیاویزند. البته از کلمه فَجَلَست که در خطبه آمده استفاده میشود که قبل از این که حضرت بنشینند پرده را سریع میآویزند. یعنی همین که خبردار میشوند دختر پیغمبر(صلی الله علیه و آله) در راه مسجد است یا به محض ورود ایشان محیط را آماده میکنند و این پرده را نصب میکنند و این خود باز از اموری است برای حفظ حضرت از نگاه مردان و احترامی بوده که به صورت سنّت درآمده است و امروزه نیز در مجالس مذهبی رعایت میشود.
حجت الاسلام حسینی اظهار داشت: دختران کوچک خود را با حجاب فاطمی و حیا آشنا کنید. امام زمان (عج) فرمودند زن با تقوا زنی است که زیبایی اش را فقط داخل منزل برای شوهرش بجا آورد. حیا ده جزء دارد که نه جزء آن مخصوص بانوان است. اگر در خانواده ای حیا باشد از خطرات در امان هستند.
این مطلب بدون برچسب می باشد.
تمامی حقوق این سایت متعلق به مدرسه علمیه پیروان حضرت زهرا(س) است.
طراحی سایت : راستچین