۞ امام علی (ع) می فرماید:
هر کس از خود بدگویی و انتقاد کند٬خود را اصلاح کرده و هر کس خودستایی نماید٬ پس به تحقیق خویش را تباه نموده است.

موقعیت شما : صفحه اصلی » فرهنگی
  • شناسه : 11211
  • 20 اسفند 1396 - 12:38
  • 73 بازدید
  • ارسال توسط :
جشن  ولادت دخت نبی مکرم اسلام حضرت فاطمه زهرا(س)

جشن ولادت دخت نبی مکرم اسلام حضرت فاطمه زهرا(س)

زمان: شنبه ۱۹ اسفند ۹۶ جشن سالروز ولادت دخت نبی مکرم اسلام حضرت فاطمه زهرا(س) با فرارسیدن بیستم جمادی الثانی ولادت این بانوی بزرگوار اسلام ، با سخنرانی حاجیه خانم زندی مدیریت محترمه مدرسه علمیه و با حضوراساتید و طلاب و خیل کثیر عاشقان و دلدادگان خاندان عصمت و طهارت(ع) در مدرسه علمیه پیروان حضرت […]

زمان: شنبه ۱۹ اسفند ۹۶

جشن سالروز ولادت دخت نبی مکرم اسلام حضرت فاطمه زهرا(س) با فرارسیدن بیستم جمادی الثانی ولادت این بانوی بزرگوار اسلام ، با سخنرانی حاجیه خانم زندی مدیریت محترمه مدرسه علمیه و با حضوراساتید و طلاب و خیل کثیر عاشقان و دلدادگان خاندان عصمت و طهارت(ع) در مدرسه علمیه پیروان حضرت زهرا (سلام الله علیها)برگزار شد.
حاجیه خانم زندی اظهار داشت: حدیث کساء، منتسب به حضرت زهرا سلام‌الله‌علیها و سرشار از نکات اخلاقی و تربیتی در حوزه خانواده است. چگونگی رفتار با همسر، برخورد با والدین و فرزندان، همه و همه از درس‌های تربیتی این حدیث شریف است. احترام، حرف اول در خانواده است؛ رسول اکرم صلی‌الله‌علیه‌وآله‌وسلم در این زمینه فرمودند: به فرزندان خود احترام کنید و با آداب و روش پسندیده با آن‌ها معاشرت نمایید. پیامبر اکرم صلی‌الله‌علیه‌وآله‌وسلم خود با عباراتی نیکو از فرزندانشان استقبال می‌کردند و آنان را به حضور فرامی‌خواندند. ایشان به امام حسن علیه‌السلام می‌فرمایند: یا وَلَدى وَیا صاحِبَ حَوْضى و به امام حسین علیه‌السلام می‌فرمایند:یا وَلَدى وَیا شافِعَ اُمَّتى.و همچنین حضرت دختر خود را نیز با القاب و عباراتی نیکو و دلنشین خطاب قرار داده و ایشان را پاره تن خطاب می‌کنند: «یا بِنْتى وَیا بَضْعَتى»؛ عبارتی که اوج محبت پدر و دختری را نشان می‌دهد.
مدیریت محترم مدرسه علمیه بیان داشت: نحوه برخورد صحیح با همسر را در عبارات حدیث کساء می‌توان دید؛ زمانی که امیرمؤمنان علیه‌السلام در بدو ورود، حضرت زهرا سلام‌الله‌علیها را با نیکوترین خطابی که موردپسند ایشان است، یعنی انتصاب به نبی‌مکرم اسلام، مخاطب قرار می‌دهند: «السَّلامُ عَلَیْکِ یا بِنْتَ رَسُولِ اللَّهِ» و زهرای مرضیه سلام‌الله‌علیها نیز نیکوترین و پرابهت‌ترین کنیه ایشان را: «وَعَلَیْکَ السَّلامُ یا اَبَا الْحَسَنِ وَ یا اَمیرَ الْمُؤْمِنینَ». این یک امر اخلاقی است؛ احترام بگذار و احترام دریافت کن. در فراز دیگری از حدیث، حضرت زهرا سلام‌الله‌علیها برای پدر بودن حضرت شأنی قایل می‌شوند که امروزه کمتر بدان توجه می‌شود. ایشان از فرزندانشان چنین یاد می‌کنند: «ها هُوَ مَعَ وَلَدَیْکَ تَحْتَ الْکِساَّءِ»؛ و ایشان را منتسب به پدرشان می‌سازند.
وی خاطرنشان کرد: در حقیقت، آنچه میان این زوج آسمانی رد و بدل می‌شود، نهایت احترام و عشق و محبت را نشان می‌دهد.
این جشن با اجرای نماهنگ گروه ترنم، مولودی ، تواشیح، مسابقه و پذیرایی از بانوان پایان یافت.

برچسب ها

این مطلب بدون برچسب می باشد.

پاسخ دادن

ایمیل شما منتشر نمی شود. فیلدهای ضروری را کامل کنید. *

*