۞ امام علی (ع) می فرماید:
هر کس از خود بدگویی و انتقاد کند٬خود را اصلاح کرده و هر کس خودستایی نماید٬ پس به تحقیق خویش را تباه نموده است.

موقعیت شما : صفحه اصلی » فرهنگی
  • شناسه : 11213
  • 16 اسفند 1396 - 12:39
  • 96 بازدید
  • ارسال توسط :
سلسه نشست اخلاقی با موضوع خودشناسی

سلسه نشست اخلاقی با موضوع خودشناسی

سلسه نشست اخلاقی با موضوع خودشناسی با حضور خانم بی بی محجوبه اسدپور استاد اخلاق حوزه در جمع طلاب و اساتید در سالن اجتماعات مدرسه علمیه پیروان حضرت زهرا (سلام الله علیها) برگزار شد. اسدپور ابتدا با طرح چند سوال خودشناسی را تشریح کرد: نخستین اصل بهداشت روانی پذیرش خویشتن است و خویشتن‌پذیری برای رشد […]

سلسه نشست اخلاقی با موضوع خودشناسی با حضور خانم بی بی محجوبه اسدپور استاد اخلاق حوزه در جمع طلاب و اساتید در سالن اجتماعات مدرسه علمیه پیروان حضرت زهرا (سلام الله علیها) برگزار شد.
اسدپور ابتدا با طرح چند سوال خودشناسی را تشریح کرد: نخستین اصل بهداشت روانی پذیرش خویشتن است و خویشتن‌پذیری برای رشد و پیشرفت ما اهمیتی حیاتی دارد و اگر قائل به رشد خودمان هستیم باید خودمان را همانگونه که هستیم بپذیریم و دوست بداریم.
وی با اشاره به روایتی از امام هادی علیه السلام اظهار داشت: حضرت امام هادی علیه السلام فرمودند: از شر کسی که برای خود ارزشی قائل نیست ایمن مباش. با توجه به فرمایش حضرت یکی از قانون های زندگی این است که اگر خودمان را بپذیریم پذیرش دیگران هم برای ما آسان خواهد بود و انسان باید قابلیت های خود را کشف کند. بارها از دیگران می شنویم که می گویند من با خودم مشکل دارم یا خودم را قبول ندارم یا از دست خودم خسته شدم این جملات نشانگر این است که این فرد خودش را نپذیرفته است.
اسدپور بیان داشت: زمانیکه در برابر اشتباهات خود با خودتان خشن هستید و خود را تحقیر می کنید مثل خوره از درونتان خودتان را می خورید لطفأ آرامش خودتان را حفظ کنید و در حالی که می توانید با خود مهربان باشید اشتباه خود را بپذیرید و آتش درونتان را خاموش کنید و به خود فرصت جبران دهید و این به معنا نیست که اشتباهتان را نادیده بگیرید بلکه به تواناییهای خود ارج گذاشتید و نسبت به نقاط ضعف خود و قوت خود آگاهید.
وی فرآیند حل مسأله را توضیح داد: حل مسأله فرایند تفکر منطقی و منظمی است که به فرد کمک می کند تا هنگام رویارویی با مشکلات راه حل متعددی را جستجو کند و سپس بهترین راه حل را انتخاب کند. جهت گیری صحیح نسبت به مشکل و پذیرفتن آن داشته باشید و دنبال مقصر نباشید مشکل را بزرگ ندانید و خودتان را کم شانس و کم اقبال معرفی نکنید و اولین قدم در حل موفقیت آمیز مشکلاتمان این است که این ادراک را در خودمان پرورش دهیم که تو می توانی مشکلات را حل کنی.

برچسب ها

این مطلب بدون برچسب می باشد.

پاسخ دادن

ایمیل شما منتشر نمی شود. فیلدهای ضروری را کامل کنید. *

*