زمان: یکشنبه ۲۰ اسفند ۹۶ کارگاه مهارتهای تبلیغ با حضور حجت الاسلام و المسلمین مسلم داوودی نژاد ،مشاور-کارشناس خانواده- استاد حوزه و دانشگاه و نویسنده در جمع طلاب و دانشجویان و اساتید حوزه و دانشگاه در سالن اجتماعات مدرسه علمیه پیروان حضرت زهرا(س) برگزار شد. حجت الاسلام و المسلمین مسلم داوودی نژاد توضیح داد: والدین […]
زمان: یکشنبه ۲۰ اسفند ۹۶
کارگاه مهارتهای تبلیغ با حضور حجت الاسلام و المسلمین مسلم داوودی نژاد ،مشاور-کارشناس خانواده- استاد حوزه و دانشگاه و نویسنده در جمع طلاب و دانشجویان و اساتید حوزه و دانشگاه در سالن اجتماعات مدرسه علمیه پیروان حضرت زهرا(س) برگزار شد.
حجت الاسلام و المسلمین مسلم داوودی نژاد توضیح داد: والدین اغلب در تربیت فرزندان نوجوان خود با مشکلات فراوانی روبرو هستند. به فرزندان بین ۱۱ تا ۱۹ سال نوجوان می گوییم. وقتی بچهها به این سن می رسند، بزرگ و مستقل رفتار می کنند و به همین دلیل بدرفتاریهای بیشتری مانند دروغ گفتن، جروبحث کردن، روی آوردن به دوستان، سیگار، تقلب، و … از آنها سر میزند. توانایی تصمیمگیری عقلانی و منطقی در آنها هنوز به حد کمال نرسیده است.
وی اظهار کرد: آموزش دنیای واقعی به نوجوانان برای والدین بسیار ضروری است تا فرزندان نظم لازم در خانه و مدرسه را بیاموزند. بگذارید فرزند نوجوان شما عواقب طبیعی رفتارهای خوب یا بد خود را تجربه کند. برای مثال، وقتی اغلب دیر از خواب بیدار میشود و دیر به مدرسه میرود، به او نتیجه منطقی دیر کردن را نشان دهید و به او پیشنهاد بدهید که شبها زودتر بخوابد. نتایج و عواقب طبیعی، اهمیت قوانین و عواقب شکستن این قوانین را به فرزند نوجوان شما خواهد آموخت.گاهی اوقات، میتوانید بدرفتاریهای خفیف آنها را نادیده بگیرید. با این وجود، بدرفتاریهای جدی را به هیچ وجه نباید نادیده گرفت. این نیز یکی از نکتههای تربیتی بسیار مهم است که باید رعایت شود.
حجت الاسلام داوودی نژاد بیان داشت: به فرزندان خود فرصت جبران دهید. این بدان معناست که اگر بدرفتاریهای آنها به کسی آسیبی رساند، به او اجازه بدهید با انجام رفتار مناسب، درصدد جبران برآید. این نیز یکی از نکتههای مهم تربیت نوجوانان است که هر پدر و مادری باید آن را رعایت کنند. همانگونه که میدانید، تنبیه و پاداش در تربیت نقش مهمی دارند. اگر فرزند شما رفتار بخصوص مناسبی داشت، به او پاداش بدهید. پاداش یک ابزار مهم برای ترغیب و تثبیت رفتار درست است.
این مطلب بدون برچسب می باشد.
تمامی حقوق این سایت متعلق به مدرسه علمیه پیروان حضرت زهرا(س) است.
طراحی سایت : راستچین