زمان: یکشنبه ۸ مهر ۹۷ نشست بصیرتی سیاسی روز با حضور حجت الاسلام فاطمی ارفع فرمانده بسیج طلاب در جمع اساتید و طلاب در سالن اجتماعات مدرسه علمیه پیروان حضرت زهرا (س) برگزار شد. حجت الاسلام فاطمی ارفع اظهار کرد: طلاب و روحانیون نسبت به انقلاب اسلامی مسئولیت دارند. انقلاب از حوزه جدا نیست، انقلاب […]
زمان: یکشنبه ۸ مهر ۹۷
نشست بصیرتی سیاسی روز با حضور حجت الاسلام فاطمی ارفع فرمانده بسیج طلاب در جمع اساتید و طلاب در سالن اجتماعات مدرسه علمیه پیروان حضرت زهرا (س) برگزار شد.
حجت الاسلام فاطمی ارفع اظهار کرد: طلاب و روحانیون نسبت به انقلاب اسلامی مسئولیت دارند. انقلاب از حوزه جدا نیست، انقلاب ریشه اش اسلام بود. وقتی پرچم انقلاب بلند شد به حوزه عزت داده شد. در زمان رضا خان فقط کشف حجاب از خانم ها نبود کشف عمامه از سر روحانیت و آخوند ها هم بود و علما را خلع لباس کردند. ولی امام (ره ) به حوزه عزت دادند.
وی توضیح داد: ما اکنون با جنگ اقتصادی مواجهیم و این جنگ، شرایط خاص خودش را دارد و در چهار حوزه ما را به مبارزه میطلبد؛ حوزۀ اول، حوزۀ اخلاق اقتصادی است. از بحث سبک زندگی، رفتارها، انصاف، انفاق، گذشت و ایثاری که ممکن است در یک تعامل سادۀ روزمره بین افراد اتفاق بیافتد، تا کم¬فروشی، همه مربوط به اخلاق اقتصادی است. حوزۀ دوم، حوزۀ فقه است. فقه اقتصادی که دایرۀ وسیع خودش را دارد. احکام خمس و رهن و اجاره و خیارات و… باید برای مردم بیان شود. حوزۀ سوم، حوزۀ عقاید اقتصادی است. ما همان¬طور که نیازمندیم بدانیم خداوند یکی است، باید دقیقاً بدانیم خداوند رزاق است؛ باید بدانیم یک ریال مال حرام چگونه گردش می¬کند و چه تخریب¬هایی می¬کند.باید بدانیم که صرفاً مکانیسم¬های مادی تأثیرگذار نیست، بلکه گاهی اوقات، یک اشتباه معنوی باعث کاهش درآمد سرانۀ کشور می¬شود. این مسائل را باید در حوزۀ هستیشناسی و عقاید جامعۀ امروزی بحث کرد.
حجت الاسلام فاطمی ارفع در ادامه افزود: حوزۀ چهارم، حوزۀ دانش و علم اقتصاد است. بسیاری از جوان¬های کشور، حتی تعریف کارآفرینی یا مفردات کلام¬های اقتصادی مقام معظم رهبری را نمیدانند. این چهار حوزه، چهار حوزه¬ای است که نبود و فقدانش یک نتیجه داده و آن نتیجه، این است که عملیات روانی دشمن در حوزۀ اقتصاد در مردم ما جواب داده¬است. در جمهوری اسلامی ایران، آمار فقر خیلی پایین آمده است، اما احساس فقر، خیلی بالا رفته است. وضع اقتصادی به لحاظ مصرف اقلام کالایی در چند سال و چند دهۀ گذشته افزایش پیدا کرده، ولی ناشکری مردم، به خصوص در جامعۀ متوسط شهری افزایش یافته است. این ناشی از جنگ روانی دشمن است. ما اشکال داریم، اما اینکه فکر کنیم اقتصاد کشور در حال اضمحلال، فروپاشی و بحران است، یک تصویر ذهنی ساختگی است. این تصویر را دشمن ساخته است. علت ساخته¬شدن این تصویر هم بی¬سوادی ما نسبت به مسائل اقتصادی، شاخصها، آمارها و… است.
فرمانده بسیج طلاب تشریح کرد: به طور کلی مسئولیت حوزه یا روحانیت امانت داری است یعنی روحانیون کارشان امانت داری است؛ در روایتی داریم «العلماءُ امناءُ الرُسُل»، علما، امانت داران پیامبران هستند یعنی در حقیقت کار ما بیشتر بایستی امانت داری باشد. امانت، قرآن و روایات است یعنی قرآن و روایات و معارف دین را باید خوب بفهمیم و برای مردم بیان کنیم. در هر زمان هجمه به دین به شکل های مختلف می شود در فضای مجازی هم اینگونه است که به دین هجمه می شود، کار روحانیت دفاع از معارف دین است. حال یکی از کارهایی که در دستور کار دشمن هست و خیلی هم به آن می پردازد همین ایجاد شبهه در فضای مجازی است و بعد به سمت جامعه هم کشیده می شود. و به دنبال آن در محاورات هم تأثیر خودش را می گذارد. همانطور که پیامبران الهی می آمدند به سوالات و شبهات در بین مردم پاسخ می دادند وظیفه ما هم همین است یعنی بایستی ببینیم چه شبهاتی دشمن در ذهن مردم پراکنده می کند برویم به آنها پاسخ بدهیم.
این مطلب بدون برچسب می باشد.
تمامی حقوق این سایت متعلق به مدرسه علمیه پیروان حضرت زهرا(س) است.
طراحی سایت : راستچین