۞ امام علی (ع) می فرماید:
هر کس از خود بدگویی و انتقاد کند٬خود را اصلاح کرده و هر کس خودستایی نماید٬ پس به تحقیق خویش را تباه نموده است.

موقعیت شما : صفحه اصلی » کارگاه ها
  • شناسه : 11465
  • 14 آبان 1397 - 9:42
  • 87 بازدید
  • ارسال توسط :
کارگاه مهارت های پژوهشی

کارگاه مهارت های پژوهشی

زمان:  ۹۷/۰۸/۰۳ الی ۹۷/۰۸/۱۰ به مدت ۸ ساعت با حضور استاد گرامی: سرکار خانم فرزانه سعاتی فر سرفصلهای ارائه شده در گارگاه  به شرح ذیل می باشد: ۱- آشنایی با مهارت مطالعه و نگرش سازی و فرایند اندیشیدن با مثال و آشناکردن طلبه با تعریف تمرکز و تمرین تمرکز ذهنی در کلاس. آشنایی با روش […]

زمان:  ۹۷/۰۸/۰۳ الی ۹۷/۰۸/۱۰ به مدت ۸ ساعت

با حضور استاد گرامی: سرکار خانم فرزانه سعاتی فر

سرفصلهای ارائه شده در گارگاه  به شرح ذیل می باشد:
۱- آشنایی با مهارت مطالعه و نگرش سازی و فرایند اندیشیدن با مثال و آشناکردن طلبه با تعریف تمرکز و تمرین تمرکز ذهنی در کلاس. آشنایی با روش مطالعه فعال و آوردن مثال. تمرین بیرون از کلاس: پیاده کردن مطالعه پویا روی کتاب حدیثهای کربلا و آماده سازی به صورت خلاصه، یادداشت برداری و … جهت ارایه به مسابقه. هدف: به کارگیری مهارتهای آموخته شده در کارگاه روش های مطالعه پویا.
۲- شناخت یادگیری هوشیار و ناهوشیار و آشنایی با عوامل حواسپرتی بیرونی و درونی. هدف: پیاده سازی راههای غلبه بر بیشتر این عوامل.
۳- آشنایی با حافظه و انواع آن با نمونه و یادگیری منحنی فراموشی ابینگ هاووس. راههای تقویت حافظه و استمرار در تمرین.
۴- آشناسازی طلبه با مراحل مطالعه و یادگیری و آموزش روش های مطالعه و آشنایی با روش های مهم و شناخته شده مطالعه از جمله روش مطالعه بالدریچ(PQRST) و روش مطالعه پس ختام. هدف: مقایسه بین دو روش مطالعه در ایران و جهان و پیدا کردن مشابهت ها.
۵- راهکارهای مطالعه برتر و تمرین برای فعال بودن در کلاس در ضمن مطالعه فعال. یادگیری مرور به شیوه کاربردی خواجه نصیر با ترسیم نمونه.
۶- آشنایی با انواع یادداشت برداری و یادگیری روش یادداشت برداری کرونل به صورت ترسیم نمونه. تمرین بیرون کلاس: انواع حافظه به روش یادداشت برداری کرونل(روی صفحه کاغذ). شناختن اصول و مراحل یادداشت نویسی به طریق «خاطون» و فواید دانستن این امر در مطالعه پویا.
۷- آشنایی با مفهوم و تاریخچه خلاصه نویسی و اهداف آن و شناختن تفاوت های آن با بازنویسی و بازآفرینی. شناسایی خلاصه نویسی مطلوب و آموزش ویژگیهای خلاصه علمی.
۸- یادگیری کاربرد و فواید و گام های لازم در خلاصه نویسی و در انتهای جلسه: تمرین تنفس جهت تمرکز بیشتر و اکسیژن رسانی بیشتر به مغز جهت تفکر بهتر.

 

برچسب ها

این مطلب بدون برچسب می باشد.

پاسخ دادن

ایمیل شما منتشر نمی شود. فیلدهای ضروری را کامل کنید. *

*