زمان: یکشنبه ۲۲ اردیبهشت ماه ۹۸ نشست علمی ضرورت تبیین بیانیه گام دوم انقلاب اسلامی و وظیفه حوزویان با حضور حجت الاسلام و المسلمین حاج آقا بخشی معاون محترم فرهنگی، پژوهشی و آموزشی اداره کل تبلیغات اسلامی خراسان رضوی، در جمع اساتید، کادر و طلاب در سالن اجتماعات مدرسه علمیه پیروان حضرت زهرا (سلام الله […]
زمان: یکشنبه ۲۲ اردیبهشت ماه ۹۸
نشست علمی ضرورت تبیین بیانیه گام دوم انقلاب اسلامی و وظیفه حوزویان با حضور حجت الاسلام و المسلمین حاج آقا بخشی معاون محترم فرهنگی، پژوهشی و آموزشی اداره کل تبلیغات اسلامی خراسان رضوی، در جمع اساتید، کادر و طلاب در سالن اجتماعات مدرسه علمیه پیروان حضرت زهرا (سلام الله علیها) برگزار شد.
حجت الاسلام و المسلمین بخشی نخست تأکید بر نقش طلاب، وظیفه کنونی در قبال بیانیه و ضرورت تبیین بیانیه بر چهار گامِ فهم، تبلیغ، تبیین و اقدام را برشمرد و اظهار داشت:
اشاره به اولین گام که فهم ارکان بیانیه است و مبدا بیانیه: خودآگاهی و فهم موقف کنونی انقلاب و نقشه دشمن، مرکز بیانیه: ایجاد امید و خوش بینی به آینده و دل کندن از دشمن، لوازم حرکت: ۱٫ تحکیم نگاه و روحیه انقلابی و کارجهادی، لوازم حرکت: ۲٫ سپردن کار به دست جوانان مومن انقلابی و مقصد بیانیه: ایجاد اراده عمومی برای مبارزه تمدنی است.
وی در بیانات خویش امید به آینده را اصلی مهم و سازنده در انقلاب اسلامی دانسته و ادامه داد: اولین اثر ناامیدی این است که گوینده را بیشتر از شنونده در بر می گیرد. همواره سخنان امیدوارکننده بزنید، بی انگیزگی و بی حوصلگی و ناامیدی را کنار گذاشته و با قدرت و روحیه مبارزه طلبانه، قدم بردارید.
حجت الاسلام و المسلمین بخشی تشریح کرد: دومین گام، تبلیغ بیانیه این است که در حقیقت خبر صدور بیانیه برای همه و با همه ابزارها پخش شود و اطلاع رسانی عمومی به بهترین نحو به عنوان یک وظیفه ملی صورت پذیرد.و اشاره به این مسأله که امام ما مطلبی فرموده اند که رسم چهل سال گذشته و ترسیم چهل سال آینده می باشد؛ در این راستا چقدر بهره برده ایم و چقدر آن را انتشار دادیم و به دیگران رساندیم و چقدر آماده مجاهدت هستیم.
معاون فرهنگی اداره کل تبلیغات اسلامی خراسان رضوی بیان داشت: سومین گام، تبیین بیانیه است در این راستا اهمیت، چرایی، صادرکننده، مخاطب اولیه، هدف و …در بیانیه باید دقیقاً روشن شود و در قسمت محتوایی خصوصاً بخش توصیه ها تأکید گردد و چهارمین گام، اقدام می باشد که در مرحله اول باید خودسازی، جامعه پردازی، تمدن سازی صورت پذیرد .
وی وظایف حوزویان را برشمرد و تأکید کرد: فراگیری علم و دانش در تمام شاخه ها از جمله اصل علوم تفسیر، فقه، اصول و … آموخته شود و معنویت اخلاق طلبه، انس با قرآن در طلاب و اینکه باید طلاب مستمرّانه قرآن بخوانند و عمل به آیات الهی داشته باشند. همچنین مطالعه کتب اعتقادی و اخلاقی را فراموش نکنند و در زمینه اقتصاد نیز، عدالت و مبارزه با فساد تحقیق و مطالعه کنند.
وی در خاتمه به بیان و مطالبه نقش محوری زن در موضوع مهم تربیت به عنوان کانون اصلی عاطفه و محبت و همچنین سبک زندگی و اهم آن به سبک زندگی زن مسلمان تأکید داشتند.
این مطلب بدون برچسب می باشد.
تمامی حقوق این سایت متعلق به مدرسه علمیه پیروان حضرت زهرا(س) است.
طراحی سایت : راستچین