زمان: ۵شنبه ۲۱ آذر ۹۸ کارگاه فرق و عرفانهای نوظهور با حضور حجتالاسلام مهدی سالاری کارشناس ویژه فرق وادیان آستان قدس رضوی در جمع طلاب و اساتید در سالن اجتماعات مدرسه علمیه پیروان حضرت زهرا (سلام الله علیها) برگزار شد. حجت الاسلام سالاری با اشاره به فعالیت انواع فرقههای سیاسی، اعتقادی و اقتصادی… در سطح […]
زمان: ۵شنبه ۲۱ آذر ۹۸
کارگاه فرق و عرفانهای نوظهور با حضور حجتالاسلام مهدی سالاری کارشناس ویژه فرق وادیان آستان قدس رضوی در جمع طلاب و اساتید در سالن اجتماعات مدرسه علمیه پیروان حضرت زهرا (سلام الله علیها) برگزار شد.
حجت الاسلام سالاری با اشاره به فعالیت انواع فرقههای سیاسی، اعتقادی و اقتصادی… در سطح جامعه، تصریح کرد: یکی از عواملی که باعث میشود انسانها به سمت این فرقهها بروند فقر فرهنگی است. متأسفانه مطالعه ما بسیار اندک بوده و سرانه مطالعه ایرانیها کمتر از یک دقیقه است، فقر فرهنگی در کشور ما بی داد میکند.
وی در ادامه افزود: دومین عاملی که باعث میشود انسانها به سمت این فرقهها رفته و عرفانهای کاذب رشد کنند فقر اقتصادی است، امروز به دلیل وضع اقتصادی موجود در کشور، زمینه برای فعالیت این فرقهها بیشتر میشود. سومین عامل جذب افراد به این فرقهها اعتقادات غیر مبین ازجمله ادعای امام زمان بودن است، زیرا با مهربانی و رفتار مناسب، اقدامات جذاب و شبیه به معجزه انجام داده و مردم بهراحتی جذب میشوند.
وی توضیح داد: هدف از خلقت، عبادت بود. انسان باید پیرامون خداوند بچرخد، یعنی خدا بشود محور زندگی، یادش رفت، انسان فراموش کرد که خدا باید محور زندگی باشد، این را فراموش کرد، وقتی انسان از خدا فاصله بگیرد، طبیعتا از آنجهت که فطرتا میخواهد یک چیزی را بِپَرَستد، میرود به سمت خودش، لذا موضوعی به نام اومانیسم (انسانمحوری) بیرون میآید، انسان میشود محور، وقتی انسان محور شد از دل این انسانمحوری اتفاقات و موضوعات خاصی بیرون میآید.
حجتالاسلام سالاری تشریح کرد: از دل انسانمحوری، موضوعی به نام اصالت لذت بیرون میآید. وقتی خودمحوری به جای خدامحوری آمد، آن¬وقت هر چیزی که به من لذت بدهــد به سمتش حرکت میکنــم، از دل اصالت لذت دنیامحوری بیرون میآید، انسانی که خدا را فرامــوش بکنــد، دنیا براش محــور است، هر چه در این دنیـا نیازم را برطرف میکند مـورد توجـه من خواهـد بود… این یعنی دنیامحوری! و از دل دنیامحوری موضوعی به نام مصرفگرایی بیرون میآید.
وی تصریح کرد: حالا بشر فهمید که آسایش دارد اما آرامش ندارد، آرامش از کجا بهدست میآید؟ از طریق ایمان، از طریق دین، از طریق خدا…خدا رو که ما یادمان رفته، خدا که محور نیست، رفته کنار! خودم محورم، به آسایش رسیدم، خیلی راحتم الان، اما آرامِشِه نیست! عجب اشتباهی کردم گفتم دین بهدرد نمیخورد؛ چرا، دین باید باشد.
کارشناس ویژه فرق وادیان آستان قدس رضوی خاطرنشان کرد: اکنون این فرقهها و عرفانهای نوظهور در کشور فعال بوده و تنها قشری که میتواند بهصورت مطلوب و مستند در مقابل اینها بایستد روحانیان و طلاب هستند.
این مطلب بدون برچسب می باشد.
تمامی حقوق این سایت متعلق به مدرسه علمیه پیروان حضرت زهرا(س) است.
طراحی سایت : راستچین