۞ امام علی (ع) می فرماید:
هر کس از خود بدگویی و انتقاد کند٬خود را اصلاح کرده و هر کس خودستایی نماید٬ پس به تحقیق خویش را تباه نموده است.

موقعیت شما : صفحه اصلی » فرهنگی
  • شناسه : 12215
  • 16 بهمن 1398 - 10:09
  • 105 بازدید
  • ارسال توسط :
کارگاه تخصصی با عنوان دینداران مهدی‌یار با سخنرانی حجت الاسلام و المسلمین موسوی

کارگاه تخصصی با عنوان دینداران مهدی‌یار با سخنرانی حجت الاسلام و المسلمین موسوی

کارگاه تخصصی با عنوان دینداران مهدی‌یار با سخنرانی حجت الاسلام و المسلمین روح‌الله موسوی استاد مرکز تخصصی مهدویت قم در جمع اساتید و طلاب در سالن اجتماعات مدرسه علمیه پیروان حضرت زهرا(سلام‌الله علیها)برگزار شد. حجت الاسلام و المسلمین موسوی دنیای مادی از لحاظ وسعت و از لحاظ امکانات را نسبت به آخرت مقایسه کرد و […]

کارگاه تخصصی با عنوان دینداران مهدی‌یار با سخنرانی حجت الاسلام و المسلمین روح‌الله موسوی استاد مرکز تخصصی مهدویت قم در جمع اساتید و طلاب در سالن اجتماعات مدرسه علمیه پیروان حضرت زهرا(سلام‌الله علیها)برگزار شد.
حجت الاسلام و المسلمین موسوی دنیای مادی از لحاظ وسعت و از لحاظ امکانات را نسبت به آخرت مقایسه کرد و افزود: مثال دنیا و آخرت مثل حرکت انسان از رحم مادر به دنیا است، انسان در مدت ۶ تا ۹ ماه اجزای بدن را بدست می آورد که یک عمر از آنها استفاده می کند، یعنی ابزار زیستن در دنیا را در طی ۹ ماه بدست می‌آوریم و به اندازه زمان یک عمر هم انسان می تواند، ابزار زندگی ابدی آخرت را بدست آورد. اکثریت اعضایی که انسان در رحم مادر کسب می کند، از آنها در رحم مادر استفاده نمی کند مثل چشم، دستگاه تنفس، دستگاه گوارش، دست و پا واستخوان و پوست و اگر جنین در رحم مادر ناقص باشد، از لحاظ آن نقص اذیت نمی‌شود، مثلا چشم یا دست نداشته باشد و اگر نوزاد با نقص به وجود آمد، دیگر در دنیا نقص‌اش جبران نمی شود.
وی در ادامه اظهار کرد: با بررسی این مطالب می توان به فرمول مهم انتقال انسان به آخرت دست یافت که بدین شکل است، انسان نتیجه دینداری اش را در دنیا نبایست ببیند، یعنی اکثر نتایج دینداری را انسان، در دنیا نمی بیند، بلکه در آخرت به نتایج آن می رسد و اگر دین انسان در دنیا ناقص باشد، از ناحیه نقصی که در دین دارد، ممکن است در دنیا اصلا اذیت نشود.
استاد مرکز تخصصی مهدویت قم تشریح کرد: با بررسی این مطالب می توان به فرمول مهم انتقال انسان به آخرت دست یافت که بدین شکل است، انسان نتیجه دینداری اش را در دنیا نبایست ببیند، یعنی اکثر نتایج دینداری را انسان، در دنیا نمی بیند، بلکه در آخرت به نتایج آن می‌رسد و اگر دین انسان در دنیا ناقص باشد، از ناحیه نقصی که در دین دارد، ممکن است در دنیا اصلا اذیت نشود. اگر انسان از لحاظ دین ناقص، وارد آخرت شود، نقصش جبران نمی شود زیرا با بررسی سوره عصر، قسم به عصر، «ان الانسان لفی خسر، تمام انسانها در زیانند مگر دینداران» تمام این نتایج را می توان برداشت کرد.

برچسب ها

این مطلب بدون برچسب می باشد.

پاسخ دادن

ایمیل شما منتشر نمی شود. فیلدهای ضروری را کامل کنید. *

*