زمان: بهمن ۹۸ سلسله نشست اخلاقی با حضور حاجیه خانم زندی مدیریت مدرسه علمیه پیروان حضرت زهرا (س) در جمع طلاب و اساتید در سالن اجتماعات مدرسه علمیه پیروان حضرت زهرا (س) برگزار شد. حاجیه خانم زندی اظهار داشت: رواج بی اعتمادی و ناامنی در جامعه، از پی آمدهای غیبت است و سبب می شود، […]
زمان: بهمن ۹۸
سلسله نشست اخلاقی با حضور حاجیه خانم زندی مدیریت مدرسه علمیه پیروان حضرت زهرا (س) در جمع طلاب و اساتید در سالن اجتماعات مدرسه علمیه پیروان حضرت زهرا (س) برگزار شد.
حاجیه خانم زندی اظهار داشت: رواج بی اعتمادی و ناامنی در جامعه، از پی آمدهای غیبت است و سبب می شود، دوستی ها و هم دلی از میان مؤمنان از بین برود. غیبت را می توان خبرچینی هم به شمار آورد. بدین ترتیب، هیزمی که با غیبت جمع آوری می شود، با خبرچینی کردن، شعله ور می شود. علی علیه السلام درباره خبرچینان می فرماید:کسی که چیزی را برای توبازگو می کند، به یقین از تو نیز برای دیگران نقل می کند.
وی توضیح داد: انسان عاقل، کسی است که وقتی عیبهای خود را شناخت، در اصلاح آن بکوشد و وقتی به عیبهای دیگران آگاهی یافت، پرده بر آن بپوشد. غیبت کردن، یکی از موانع ایجاد همدلی و انسجام میان افراد جامعه است. غیبت، پرتاب کردن سنگی در تاریکی ست، و خداوند، وعده بازگشت حتمی آن سنگ را به سمت غیبت کننده داده است.
مدیریت محترم مدرسه بیان داشت: برای داشتن قلبی بزرگ، باید خیراندیش و مهربان بود. شیوه مثبت اندیشی انسان، نقش بسزایی در جلوگیری از دچار شدن او به گناه دارد. یکی از علت های بدگویی و غیبت، برداشت نادرست و غلط فرد از رفتارهای دیگران است. در دین مبین اسلام، به داشتن گمان نیک در حق مؤمنان بسیار سفارش شده است. وکیل مدافع شخص غیبت شده، خداوند است و آن که به راحتی غیبت می کند، حضور در محکمه الهی و وعده عذاب را باور نکرده است.
این مطلب بدون برچسب می باشد.
تمامی حقوق این سایت متعلق به مدرسه علمیه پیروان حضرت زهرا(س) است.
طراحی سایت : راستچین