ارائه کنفرانس علمی کتاب نشاط در خانواده توسط پژوهشگر سطح دو خانم زهرا عطاریان در تاریخ: ۹۸/۰۹/۱۳ سرفصلهای ارائه شده: تعریف مفهوم نشاط و اهمیت آن، معرفی گام هابرای تحقق«خانواده با نشاط»، ذکر پایههای روابط سازنده و نشاط آفرین در خانواده، بیان مهارتهای مورد نیاز برای تحقق زندگی با نشاط، عوامل برانگیزه نشاط در خانواده چکیده […]
ارائه کنفرانس علمی کتاب نشاط در خانواده توسط پژوهشگر سطح دو خانم زهرا عطاریان در تاریخ: ۹۸/۰۹/۱۳
سرفصلهای ارائه شده:
تعریف مفهوم نشاط و اهمیت آن، معرفی گام هابرای تحقق«خانواده با نشاط»، ذکر پایههای روابط سازنده و نشاط آفرین در خانواده، بیان مهارتهای مورد نیاز برای تحقق زندگی با نشاط، عوامل برانگیزه نشاط در خانواده
چکیده مباحث:
کنفرانس علمی با موضوع کتاب نشاط در خانواده تألیف سید حسین موسوی با حضور طلبه گرامی خانم زهرا عطاریان با حضور مدیریت مدرسه در جمع اساتید، کادر و طلاب در سالن اجتماعات مدرسه برگزار گردید و پژوهشگر گرامی کتاب چاپ شده در این زمینه را جهت آشنایی طلاب خلاصه نموده و با پاور ارائه کردند.
ایشان نخست به تعریف مفهوم و اهمیت نشاط در خانواده پرداختند و تصریح نمودند با توجه به اینکه خانواده از کوچکترین نهاد اجتماعی است، اما به لحاظ قدرت، نخستین و از نظر گستردگی، جهان شمولترین و از حیث میزان و عمق تأثیر، قویترین سازمان و نهاد جامعه است. خانواده، ستون اصلی اجتماع و حیاتیترین نهاد آن است.
در معرفی گام ها برای تحقق«خانواده با نشاط» به آمادهسازی زیرساختهای درونی، رفتار، زاییده درونیات و افکار اشاره نمودند.
بیان کردند از جمله پایههای روابط سازنده و نشاط آفرین در خانواده به شرح زیر می باشد:
تعدیل مخارج، شناخت متقابل، حفظ احترام متقابل، ایجاد تعادل در خانواده، همدلی، اعتماد سازی، حفظ اسرار خانوادگی،مسئولیت پذیری، سازش و انعطافپذیری، توجه به کوتاهی عمر، تقویت معنویت در خانواده، در این راستا هر مورد را به اختصار توضیح دادند.
ایشان نیز این نکته را تأکید نمودند که شادابی نیروی محرکه اجتماع است درآمد سرانه با میزان شادمانی مردم نسبت مستقیم دارد؛ زیرا در جامعه بانشاط و سرزنده ، افراد خلاقتر و تولید کنندهترند. در جامعه بانشاط ، نابسامانیها کمتر و سطح روحی و جسمی بالاتر است.
در بحث مهارتهای مورد نیاز برای تحقق زندگی با نشاط به مهارتهای رفتاری و مهارتهای گفتاری اشاره نمودند.
همچنین ایشان در خاتمه نکاتی را به عنوان رهنمودهایی به همسران جهت داشتن نقش بسزایی در ایجاد خانواده با نشاط بیان کردند از جمله موارد را به شرح زیر برشمردند:
فرصتی برای زندگی، پاکیزگی و آراستگی همسران، شوخی و خنده، دورهمیهای شیرین، تحرک و ورزش،اُنس با گل و گیاه، معجزه یک جعبه کوچک.
در پایان پژوهشگر محترم طلاب را تشویق و ترغیب به مطالعه کتاب نموده و اینکه با بهره برداری از کتاب و پیاده سازی عملی دستورات اسلامی در زندگی می توان زندگی با نشاطی را برای خانواده خویش مهیا نمود و اینکه بانوان نقش سازنده ای در اجرای این امر مهم نسبت به جامعه دارا هستند.
این مطلب بدون برچسب می باشد.
تمامی حقوق این سایت متعلق به مدرسه علمیه پیروان حضرت زهرا(س) است.
طراحی سایت : راستچین