۞ امام علی (ع) می فرماید:
هر کس از خود بدگویی و انتقاد کند٬خود را اصلاح کرده و هر کس خودستایی نماید٬ پس به تحقیق خویش را تباه نموده است.

موقعیت شما : صفحه اصلی » پژوهش » نشست های علمی
  • شناسه : 12565
  • 29 آبان 1399 - 10:45
  • 109 بازدید
  • ارسال توسط :
نشست علمی مجازی ضرورت شرکت در همایش‌ها، جشنواره‌ها و فراخوان‌های پژوهشی و علمی

نشست علمی مجازی ضرورت شرکت در همایش‌ها، جشنواره‌ها و فراخوان‌های پژوهشی و علمی

زمان: ۲۷ آبان ۹۹ استاد: جناب آقای دکتر محمد جواد معین؛ مسئول اداره نشر و تولیدات علمی و کارشناس مسئول علمی فراخوان سرفصل‌های نشست علمی: ۱- رصد کردن جشنواره ها و همایش های علمی و فراخوان ها ۲- شرکت در همایش ها ۳-  ترغیب شرکت در فراخوان های پژوهشی ۴ـ مزایای شرکت در فراخوان های پژوهشی چکیده […]

زمان: ۲۷ آبان ۹۹

استاد: جناب آقای دکتر محمد جواد معین؛ مسئول اداره نشر و تولیدات علمی و کارشناس مسئول علمی فراخوان

سرفصل‌های نشست علمی:

۱- رصد کردن جشنواره ها و همایش های علمی و فراخوان ها

۲- شرکت در همایش ها

۳-  ترغیب شرکت در فراخوان های پژوهشی

۴ـ مزایای شرکت در فراخوان های پژوهشی

چکیده نشست علمی:

نشست علمی« ضرورت شرکت در همایش‌ها، جشنواره‌ها و فراخوان‌های پژوهشی و علمی»

با حضور جناب آقای دکتر جواد معین به صورت مجازی و آفلاین بارگذاری در سامانه مدرسه جهت بهره بری اساتید و طلاب برگزار گردید.

 

استاد نخست رصد کردن جشنواره ها و همایش های علمی و فراخوان ها را بدین مضمون تأکید نمودند:

از جمله بایسته‌های پژوهشی طلاب اینست که جشنواره‌ها و همایش‌های علمی و فراخوان‌های پژوهشی را در سطح کشور(همایش‌های ملی) و خارج از کشور(همایش‌های بین المللی) رَصد کنند و این امر ملتزم به شناخت زبان می‌باشد؛ چرا که زبان آنها منحصر به زبان خارجی(عربی، انگلیسی) است.

سایتها و پایگاه‌های مختلفی در خصوص همایش‌هایی که برگزار می‌شود موجود است که یکی از این سایت‌های اطلاع رسان؛ سایت ایران کنفرانس است.

در توصیف سایت بیان کردند: در این سایت لینکی موجود است که می‌توانیم با وارد کردن ایمیل خود اخبار جدید درباره همایش‌هایی که قراراست برگزار شود را دریافت کنیم.

در این سایت همایش‌های داخلی وخارجی تحت عنوان کنگره، اولین کنگره، اولین کنفرانس، پنجمین همایش و عناوین مختلف دیگر و دانشگاه‌ها و مراکز مختلف علمی کشور، شرکت دارند.

معمولاً مرکزی هم که می‌خواهد همایشی برگزار کند از این طریق(سایت) اطلاع رسانی می‌شود.

استاد در ادامه مطالب فرمودند: گاهی نیاز است که کارهای پژوهشی خود را عرضه کنیم و شرکت در این همایش‌ها با توجه به اینکه بعضی از آنها اصطلاحاً  AICو امتیاز AIC دارند، مخصوصاً همایش‌های بین‌المللی برای فعالیت‌های پژوهشی و رزومه پژوهشی بسیار عالیست و بهتر است در این همایش‌ها آن را شرکت دهیم، همچنین این همایش‌ها مبلغی را جهت شرکت و اعطاء گواهی پذیرش دریافت می‌کنند.

فراخوان آثار پژوهشی حوزه علمیه خراسان

پانزدهمین فراخوان آثار پژوهشی از اسفند ۹۸ آغاز شد و تا مهرماه ۹۹ همچنان ادامه داشت که الحمدلله سال به سال پیشرفت کمیّ و کیفی قابل توجهی داشته است و حدود ۴۰۰۰ اثر ارائه گردید.

مزایای شرکت در فراخوان پژوهشی

۱ـ ارزیابی اثر طلبه توسط داوران پژوهشی

یکی از کارهای با ارزشی که در این فراخوان انجام می‌شود ارزیابی اثر طلبه توسط یک یا دو یا سه داور می‌باشد، و هر داوری اگر دو یا سه خط برای آن اِشکال یا محاسن و معایب بنویسد کلی به آن مقاله کمک کرده است.

گاهی درکارهای پژوهشی اساتید با گفتن یک نکته نیم خطی یا اشاره کردن به مبحثی،  یا گرفتن یک اشکال نیم خطی و…  بسیار تأثیر مثبت و مستقیمی در اثر بعدی طلبه می‌گذارند؛ به شرطی که طلبه نیز طلبه گیرایی باشد و مسئله، نقد و اِشکال را خوب دریافت کرده  و موارد ضعف را جبران و موارد قوت را ارتقاء دهد.

تصمیم بر این است که در فراخوان بعدی صفحه داوری، طوری طراحی شود که هر داور حداقل ۲۰۰ کاراکتر که حدوداً نیم صفحه می‌شود را برای اثر مربوطه مینویسد و آن را مرتفع میکند که این خود خیلی با ارزش است.

۲ـ چاپ آثار برگزیده در دو فصل نامه علمی تخصصی حوزه علمیه خراسان

 

نشریه‌های موجود درحوزه علمیه خراسان: کلام، ادبیات عرب، فقه واصول، زن و خانواده، هنر ورسانه، تاریخ و سیره، کودک و نوجوان، قرآن  وعترت، رجال، اسلام و ادیان.

۳ـ  معرفی آثاری که به سطح علمی تخصصی  مجلات نرسیده به نشریات داخلی مدارس علمیه طلاب و چاپ آن با رفع اشکالات مذکور

۴ـ حمایت مادی و مالی از برگزیدگان فراخوان رتبه کسب شده

۵ـ اعطاء گواهی پذیرش و برگزیدگی اثر، به طلبه، جهت درج در رزومه پژوهشی پورتال طلبگی خود یا معرفی به مرکز خدمات، نخبگان، تدریس و …)؛که این گواهی برای تدریس طلاب بسیار با ارزش می‌‌باشد.

۶ـ ارتباط دادن طلاب برگزیده با اساتید پژوهشگر، اساتید مشاور و راهنما به صورت حضوری یا مجازی(به صورت رایگان) که باعث می‌شود طلاب آمادگی بهتر و بیشتری برای فراخوان سال بعدی و همچنین فراخوان‌های بین‌المللی پیدا کنند.

۷ـ چاپ آثار طلاب برگزیده درکتاب فصلنامه معاونت پژوهش

سخنان استاد باعث ایجاد انگیزه و ترغیب طلاب جهت ارائه مقاله و شرکت در فراخوان‌های علمی پژوهشی گردید همچنین با ارائه خلاصه و چکیده‌ای از جلسه توسط مخاطبین در مسابقه‌ای که با توجه به نشست مذکور برگزار گردیده بود شرکت نمودند و از برگزیدگان تقدیر به عمل خواهد آمد.

 

برچسب ها

این مطلب بدون برچسب می باشد.

پاسخ دادن

ایمیل شما منتشر نمی شود. فیلدهای ضروری را کامل کنید. *

*