«ویژه شانزدهمین فراخوان آثار پژوهشی حوزه علمیه خراسان» زمان: ۲۴ آذر ۹۹ استاد: جناب آقای دکتر محمد جواد معین(مسئول اداره نشر و تولیدات علمی و کارشناس مسئول علمی فراخوان) سرفصلهای نشست علمی: ۱- اهمیت شرکت اساتید و طلاب در فراخوان علمی ۲- نکاتی در مورد شانزدهمین فراخوان ۳- ویژگیهای اثار ارسالی به فراخوان ۴ـ رعایت اخلاق […]
«ویژه شانزدهمین فراخوان آثار پژوهشی حوزه علمیه خراسان»
زمان: ۲۴ آذر ۹۹
استاد: جناب آقای دکتر محمد جواد معین(مسئول اداره نشر و تولیدات علمی و کارشناس مسئول علمی فراخوان)
سرفصلهای نشست علمی:
۱- اهمیت شرکت اساتید و طلاب در فراخوان علمی
۲- نکاتی در مورد شانزدهمین فراخوان |
۳- ویژگیهای اثار ارسالی به فراخوان
۴ـ رعایت اخلاق پژوهشی در اثار ارسالی |
چکیده نشست علمی:
نشست علمی فراخوانهای آثار پژوهشی فرصتها و بایستهها«ویژه شانزدهمین فراخوان آثار پژوهشی حوزه علمیه خراسان» با حضور جناب آقای دکتر جواد معین(دبیر شانزدهمین فراخوان آثار پژوهشی حوزه علمیه خراسان) به صورت مجازی و آنلاین در سامانه مدرسه جهت بهرهبری اساتید و طلاب برگزار گردید.
با توجه به نزدیک شدن شانزدهمین فراخوان آثار پژوهشی حوزه علیمه خراسان و با عنایت به اهمیت شرکت اساتید و طلاب در این فراخوان علمی؛ در راستای نحوه مشارکت و شیوه ارسال آثار و هم چنین در جهت رشد کیفی و کمی مقالات؛ استاد محترم مباحث خویش را بدین شرح بیان نمودند:
با توجه به نزدیک شدن فراخوان شانزدهم در هفته پژوهش، لذا ضروری دانستیم که در خصوص ضرورتها و بایسته های این دسته از فراخوانها مطالبی جهت ارتقاء کیفیت آثار و سطح پژوهش مدارس عنوان کنیم.
شانزدهمین فراخوان تحت عنوان اولین جشنواره آخوند خراسانی نام گرفته است.
شرکت در فراخوانها به طلبه و پژوهشگر کمک میکند تا درجه علمی اثر خود را پیدا کند و فارغ از پذیرش یا عدم پذیرش اثر، به دنبال تقویت کار پژوهشی خود باشد.
مهمترین هدف شانزدهمین فراخوان حوزه شناسایی توانایی و پتانسیل علمی طلاب و اساتید است. چون آموزش یک بال پرواز در آسمان علم است و بال دیگر پرواز در این آسمان مسلماً پژوهش است.
نکاتی در مورد شانزدهمین فراخوان
۱ـ فراخوان را فرصتی خوب برای رقابت سالم علمی و پژوهشی بدانند.
۲ـ منظور از پایان نامه، پایان نامه های حوزوی و دانشگاهی و تحقیقات پایانی طلاب است و کتابها در هر حوزه علوم انسانی و اسلامی پذیرفته خواهد شد.
۳ـ مقاله های ارسالی باید ساختار متعارف مقاله را دارا باشد و دستور العمل ارسال مقالات در حال تنظیم است و به مدارس ارسال خواهد شد.
۴ـ مقالات پرمحتوا بوده و حرف تازهای در آن زده شود.
۵ـ عنوان مقالات با دقت نظر انتخاب شود و نشان از حرفی تازه و نو در بدنه مقاله داشته باشد.
۶ـ رعایت اخلاق پژوهشی: جانب امانت را در مقاله نویسی رعایت کرده و از کپی دیگر مقالات در کار خود پرهیز کنیم.
۷ـ مقالات چاپ شده در مجلات داخلی مدارس و در مجلات بیرون را میتوان به شانزدهمین فراخوان ارسال نمود و محدودیتی در این زمینه وجود ندارد.
۸ـ اصلاح مقالات فراخوان قبلی( که توسط داوران مورد ارزیابی قرار گرفته و به نویسنده اثر ابلاغ گردیده) به اضافه ویرایش عنوان مقاله سبب میشود تا بتوان مقاله را دوباره به فراخوان دیگر ارسال نمود.
این مطلب بدون برچسب می باشد.
تمامی حقوق این سایت متعلق به مدرسه علمیه پیروان حضرت زهرا(س) است.
طراحی سایت : راستچین