زمان: ۲ خرداد ۱۴۰۰ استاد: جناب آقای دکتر محمد جواد معین سرفصلهای نشست علمی: ۱- پاسخ به پرسشهای ویژه فراخوان شانزدهم ۲- قالب آثار ارسالی، استاندارهای آثار و نحوه ارسال آثار ۳- ارزیابی آثار و نحوه امتیازدهی ۴ـ شرایط داوران و مهلت فراخوان چکیده مطالب: جلسه پرسش و پاسخ ویژه شانزدهمین فراخوان آثار پژوهشی حوزه […]
زمان: ۲ خرداد ۱۴۰۰
استاد: جناب آقای دکتر محمد جواد معین
سرفصلهای نشست علمی:
۱- پاسخ به پرسشهای ویژه فراخوان شانزدهم
۲- قالب آثار ارسالی، استاندارهای آثار و نحوه ارسال آثار |
۳- ارزیابی آثار و نحوه امتیازدهی
۴ـ شرایط داوران و مهلت فراخوان |
چکیده مطالب:
جلسه پرسش و پاسخ ویژه شانزدهمین فراخوان آثار پژوهشی حوزه علمیه خراسان با حضور استاد ارجمند جناب آقای دکتر معین (مسئول دبیرخانه آثار علمی فراخوان) به صورت مجازی و آنلاین با همکاری مدارس پیروان حضرت زهرا«سلام الله علیها» مشهد و الزهرا«سلام الله علیها» گرمه و آشخانه در جمع اساتید و طلاب برگزار گردید.
امسال شانزدهمین فراخوان آثار پژوهشی حوزه علمیه خراسان در حال برگزاری است و طبق شواهد هر سال نسبت به سال قبل روند بهتری داشته است، البته به دلیل حمایت و پشتیبانیهای معنوی مدیر محترم حوزه و معاون محترم پژوهش در جهت استفاده بهتر از برنامه قرار گرفتیم.
همه ما از یک شجره مبارکه به نام حوزه علمیه خراسان هستیم فرقی ندارد که در کجای آن قرار گرفتیم بلکه باید با یک هدف در حرکت باشیم.
از آنجا که فراخوان در قالب مقاله، کتاب، پایاننامه، طرح و ایده و نرمافزار برگزار میشود، شرکتکنندهگان میتوانند مقالات و آثاری که خودشان به رشته تحریر در آوردهاند را حتی اگر آن اثر در دانشگاه به ثبت رسیده در فراخوان بارگذاری نمایند.
سطح تحصیلی ملاک نیست بلکه ملاک، تعلق اثر به خود طلبه است و نیز فرد میتواند هم پایاننامه را شرکت داده و هم چند مقاله علمی از آن پایاننامه استخراج و ثبت نماید.
یکی از شاخصهایی که داوران امتیاز میدهند رعایت ساختار مقاله استاندارد است، ارجاعات چه درون متنی و چه برون متنی مورد تأیید است و این نکته توجه شود که این روال در کلیه یک اثر باید یکدست و هماهنگ باشد.
اثر ارسالی باید بدون نام مؤلف، استاد مشاور و راهنما باشد و نیز فرم دفاع از پایاننامه به دبیرخانه ارسال گردد. حتماً فایل مقاله به صورت ورد و پایان نامه ترجیحاً pdf باشد.
آثار پس از ارزیابی براساس امتیاز بندی خاصی حائز رتبه میشوند رتبهها در فراخوان شامل یک، دو، سه، شایسته تقدیر و تحسین است هر اثری دارای سه مرحله ارزیابی است و در صورت کسب امتیاز در هر مرحله به مرحله بعد راه مییابد البته این مسئله به سطح علمی اثر طلبه نیز بستگی دارد مثلاً آثار سطح یک با کسب امتیاز بالای ۵۰ به مرحله دوم ارسال میگردد و کسب امتیاز نهایی اثر با جمعبندی امتیازات سه مرحله است.
به آثاری که مرحله اول را با موفقیت گذرانده باشند گواهی شرکت تعلق میگیرد. نظر به باز بودن دست طلبه، فراخوان مرکز مدیریت، روش خاصی برای مقالهنویسی اعلام ننموده است بلکه هر فرد میتواند براساس یک استاندارد علمی اثر را تدوین نماید.
شانزدهمین فراخوان موضوع ویژه ندارد بلکه آثار را با هر موضوعی میتوان در آن شرکت داد نکته قابل توجه آنکه در حال برگزاری اولین فراخوان بینالمللی آخوندخراسانی در دو زبان فارسی و عربی هستیم.
طلاب بعد از ثبت اثر میتوانند مراحل ارزیابی اثر را از طریق پرتال شخصی خود ملاحظه نمایند در صورتی که اثر در ارزیابی رد شد طلبه میتواند با اصلاح مجدد اثر در فراخوان سال بعد شرکت نماید اما در اینجا باید سه نکته را مورد توجه قرار دهد:
اول اینکه عنوان تکراری نباشد، دوم ساختار درست باشد و سوم پر محتوا باشد و اصلاحات داوران انجام پذیرد.
قالبهای ارسالی شامل مقاله، پایان نامه،کتاب، ایده پژوهشی، نرم افزار است و قالبی مثل جزوه درسی که برخی درخواست ارسال دارند_به دلیل علمی نبودن_ شامل نمیشود. هر نفر میتواند تا پنج اثر ارسال نماید و اگر هر پنج اثر دارای رتبه باشد گواهی
برای اثری که بالاترین امتیاز را داشته صادر میگردد. اما در صورت تمایل مخاطب _مثلا برای استخدامی یا دریافت مدرک در سطوح بالاتر _ درخواست صدور گواهی را داشته باشد دبیرخانه گواهی مورد نظر را نیز صادر مینماید.
در حال حاضر آثاری برای ارزیابی به داوران ارسال میگردد که آن داوران طی نامهای از طرف مدارس معرفی شدهاند اگر مدرسهای قصد معرفی داوری را دارد میتواند از طریق تماس با دبیرخانه با شماره تلفن ۳۲۰۰۸۳۲۷ اقدام نماید قابل توجه اینکه فراخوان تا پایان خرداد برقرار است اگر مسئولین مایل باشند میتوانند با ارسال نامه اتوماسیون درخواست تمدید فراخوان را داشته باشند.
این مطلب بدون برچسب می باشد.
تمامی حقوق این سایت متعلق به مدرسه علمیه پیروان حضرت زهرا(س) است.
طراحی سایت : راستچین