زمان: تاریخ شروع: ۱۴۰۰/۰۴/۲۷ تاریخ پایان: ۱۴۰۰/۰۵/۱۰ تعداد جلسات: ۳ جلسه استاد: خانم حسین پور سرفصلهای ارائه شده در کارگاه: دوره دوم کارگاه های مهارتی ـ پژوهشی با عنوان چکیده و مقدمه نویسی و نتیجه گیری از تاریخ ۲۷ تیر تا ۱۰مردادماه ۱۴۰۰ در سه جلسه برگزار گردید. از آن جا که هدف از برگزاری این […]
زمان: تاریخ شروع: ۱۴۰۰/۰۴/۲۷ تاریخ پایان: ۱۴۰۰/۰۵/۱۰
تعداد جلسات: ۳ جلسه
استاد: خانم حسین پور
سرفصلهای ارائه شده در کارگاه:
دوره دوم کارگاه های مهارتی ـ پژوهشی با عنوان چکیده و مقدمه نویسی و نتیجه گیری از تاریخ ۲۷ تیر تا ۱۰مردادماه ۱۴۰۰ در سه جلسه برگزار گردید. از آن جا که هدف از برگزاری این کارگاه ها ارتقاء سطح پژوهشی و مهارتی در تدوین متون مختلف به ویژه نگارش مقاله می باشد. این کارگاه ها در ادامه کارگاه های مقدماتی فصل بهار آغاز به فعالیت کرد.
برآیند عملیاتی شدن این کارگاه ها به صورت فعالیت طلاب مستعد در عرصه های مساله محوری در امر پژوهش و تولید محتوا میباشد. گرچه که تولید محتوا ممکن است در مراحل اولیه به صورت ضعیف باشد. تا از این رهگذر طلاب در مراحل تدوین متون من جمله تحقیق پایانی در سطح سه با مشکلات کمتری مواجه باشند.
از این رو در جلسه اول از این کارگاه ها حسب برنامه ریزی می بایست به سه مقوله مذکور پرداخته شود ولی به دلیل تمرکز بیشتر بر مقوله چکیده نویسی و انجام کارگروهی در فرآیند کلاس آنلاین، این قسمت زمان بیشتری را به خود اختصاص داد و سایر مباحث به جلسه بعد موکول شد.
جلسه دوم اولین کارگاه پژوهشی مهارتی دوره دوم به مقوله «مقدمه نویسی»پرداخته شد. با توجه به اهمیت مقدمه نویسی و رعایت ضوابط و اصول صحیح نویسی آن در تالیفات به ویژه مقالات، در این کارگاه به مباحثی از قبیل چیستی، اصول و محتوای مقدمه اشاره شد. تا محققان نو قلم نسبت به آن آگاهی کافی داشته باشند و بتوانند با رعایت شیوه های صحیح و استاندارد در مسیر نگارش های پژوهشی گام بردارند.
در ادامه این کارگاه با توجه به شرایط و اقتضائات جامعه مخاطبان و محققان حاضر در کارگاه، مقدمه ای به عنوان نمونه مطرح شد و سوالاتی نیز از مخاطبان پرسیده شد و به صورت مشارکتی به انجام کار پژوهشی در فضای کارگاه پرداختند.
تکلیفی که برای جلسه آتی طلاب این کارگاه درنظر گرفته شد، ارائه چکیده و مقدمه مناسب از مقالاتی که در حال تالیف دارند.
در سومین جلسه از دوره دوم کارگاه های پژوهشی ـ مهارتی به مقوله نتیجه گیری و نتیجه نویسی در متون علمی من جمله مقاله پرداخته شد. تمرکز بر نتیجه گیری علمی به اندازه ای اهمیت دارد که در قالب متون علمی به آن اشاره می شود و به نوعی جنبه تلخیصی برای مخاطب دارد و وی را از مطالعه کامل جهت رسیدن به سوالات ذهنی اش بی نیاز می گرداند.
از این رو در این جلسه به تناسب عنوان، به تعریف، محتوا و اصول نتیجه گیری پرداخته شد در ادامه نیز نمونه ای از یک نتیجه آورده شد که با طرح سوالاتی نسبت به آن نتیجه، بحث و گفت و گو در کارگاه آغاز شد و مورد بررسی و مداقه طلاب قرار گرفت.
قابل توجه است که حسب تکلیفی که در جلسه قبل از طلاب خواسته شده بود چند نمونه مقدمه و چکیده از طلاب توسط سایر اعضا در کارگاه مورد مطالعه و بررسی قرار گرفت.
این مطلب بدون برچسب می باشد.
تمامی حقوق این سایت متعلق به مدرسه علمیه پیروان حضرت زهرا(س) است.
طراحی سایت : راستچین