۞ امام علی (ع) می فرماید:
هر کس از خود بدگویی و انتقاد کند٬خود را اصلاح کرده و هر کس خودستایی نماید٬ پس به تحقیق خویش را تباه نموده است.

موقعیت شما : صفحه اصلی » پژوهش » کارگاه ها
  • شناسه : 13285
  • 12 آذر 1400 - 10:27
  • 66 بازدید
  • ارسال توسط :
کارگاه پژوهشی مهارتی«دوره سوم»؛ کاربرد رایانه (تایپ) در پژوهش

کارگاه پژوهشی مهارتی«دوره سوم»؛ کاربرد رایانه (تایپ) در پژوهش

تاریخ شروع: ۱۴۰۰/۰۸/۰۴  تاریخ پایان: ۱۴۰۰/۰۹/۰۹    تعداد جلسات:  ۶ جلسه استاد گرامی: سرکار خانم حسین پور سرفصلهای ارائه شده در کارگاه: کارگاه های پژوهشی ـ مهارتی دوره سوم با هدف آشنایی بیشتر طلاب با تایپ، کاربرد تایپ در پژوهش و رفع نواقص طلاب در این راستا صورت گرفت. در واقع عنوان کلی آشنایی و […]

تاریخ شروع: ۱۴۰۰/۰۸/۰۴  تاریخ پایان: ۱۴۰۰/۰۹/۰۹    تعداد جلسات:  ۶ جلسه

استاد گرامی: سرکار خانم حسین پور

سرفصلهای ارائه شده در کارگاه:

کارگاه های پژوهشی ـ مهارتی دوره سوم با هدف آشنایی بیشتر طلاب با تایپ، کاربرد تایپ در پژوهش و رفع نواقص طلاب در این راستا صورت گرفت. در واقع عنوان کلی آشنایی و کار با  word در چهار جلسه به عناوین مختلف و جزئی‌تر که مورد نیاز طلاب بود، پرداخته شد.

جلسه اول با عنوان «درنگی در کاربردهای صفحه کلید» به توضیح و تبیین صفحه کلید، کاربرد کلیدهای تابعی و ترکیبی و نقش آنها در تایپ و پژوهش پرداخته شد و سعی بر این بود که با تصاویر  توضیحات بیان شود تا در ذهن مخاطب بیشتر ثبت شود.

جلسه دوم با عنوان پیاده سازی مهارت‌های word برگزار شد که در این جلسه به مباحثی از قبیل: آشنایی با برنامه‌های مختلف word، طریقه راه‌اندازی سیستم، آشنایی کامل با نوار ابزار، اصلاح متن، نوار وضعیت، نیم فاصله و … پرداخته شد  و در حین تدریس به سوالات اعضا پاسخ داده شد.

جلسه سوم با عنوان «نگاهی به کاربردهای تایپ ده انگشتی در فعالیت پژوهشی» در ابتدا به ضرورت کاربرد تایپ ده انگشتی، محاسن آن اشاره شد در ادامه به افزایش سرعت، دقت درتایپ، فاصله و نوع نشستن، تکرار و تمرین تکنیک‌های تایپ ده انگشتی، طریق قرار دادن دستها روی کلیدهای مخصوص و … پرداخته شد.

جلسه چهارم با عنوان «تایپ سریع و آسان متون پژوهشی» در این برنامه نیز به ایجاد سند، جدول بندی در word، نحود ایجاد کادر دور متن و حذف آن، ایجاد پاورقی و انتقال خط پاورقی از چپ به راست و طریقه کامنت زدن اشاره شد.

قابل توجه است در این جلسات  کارگاه سعی شد محتوا به گونه‌ای تنظیم و آموزش داده شود که متناسب با نیاز پژوهشی طلاب و رفع نواقص آنها باشد. در پایان نیز قرار بر این شد که جلسه‌ای برگزار و از طلاب در این راستا در حد چند سوال مطرح شود تا زمینه‌ای برای فعالیت بعضی از طلاب در زمینه تایپ مقالات و تحقیقات شود.

برچسب ها

این مطلب بدون برچسب می باشد.

پاسخ دادن

ایمیل شما منتشر نمی شود. فیلدهای ضروری را کامل کنید. *

*