تاریخ شروع: ۱۴۰۰/۱۲/۰۳ تاریخ پایان: ۱۴۰۰/۱۲/۱۹ تعداد جلسات: ۵جلسه استاد گرامی: سرکار خانم سمیه حسین پور کارگاه های پژوهشی ـ مهارتی دوره چهارم با عنوان نرم افزارشناسی با هدف آشنایی بیشتر طلاب با کاربرد پژوهشی انواع نرم افزارهای نور جهت تدوین مقالات و آثار علمی و پژوهش در اسفندماه برگزار شد. با توجه به […]
تاریخ شروع: ۱۴۰۰/۱۲/۰۳ تاریخ پایان: ۱۴۰۰/۱۲/۱۹ تعداد جلسات: ۵جلسه
استاد گرامی: سرکار خانم سمیه حسین پور
کارگاه های پژوهشی ـ مهارتی دوره چهارم با عنوان نرم افزارشناسی با هدف آشنایی بیشتر طلاب با کاربرد پژوهشی انواع نرم افزارهای نور جهت تدوین مقالات و آثار علمی و پژوهش در اسفندماه برگزار شد.
با توجه به این که یک پژوهشگر موفق میبایست با نوآوریها و فناوریهای عصر حاضر به ویژه در عرصه تحقیق و پژوهش آشنا باشد. از طرف دیگر جهت پیشبرد اهداف پژوهشی، صرفه جویی در زمان و و هزینه، به روز رسانی اطلاعات، آشنایی با منابع نرم افزاری و دیجیتالی بر آن شدیم تا در راستای تقویت بنیه پژوهشی طلاب کارگاه نرم افزار شناسی در قالب جلساتی به صورت مختصر برگزار شود تا در فرآیند تحقیقات و مقالات خود از سرعت بیشتری برخوردار شوند.
نرم افزارهای نور در حوزه های مختلف علوم اسلامی من جمله، قرآن و تفسیر، لغت، جغرافیا، فقه، اصول، فلسفه، علوم حدیث، معجمها، قاموسها، جغرافیا، ادبیات عرب، ادبیات فارسی و شخصیت های علمی بزرگان و … تألیف شده است.
این نرمافزارها از آن جا که گستره وسیعی از علوم اسلامی را در بر میگیرد به عنوان یک کتابخانه همراه میتواند با پژوهشگر باشد و در کوتاهترین زمان به اطلاعات دست یابند.
از این رو در جلسه اول با توجه به نیازمندیهای پژوهشی مخاطبان به اطلاعات کلی در قالب تعریف نرم افزار، انواع نرم افزارها، تاریخچه و در مجموع به معرفی نرم افزارهای نور به ویژه آن هایی که طلاب بیشتر با آن مواجه هستند پرداخته شد.
قابل توجه است در جلسات بعدی به مقتضای کارکرد نرم افزارها به ویژه نصب و راه اندازی آن ها، جامع التفاسیر، جامع الاحادیث نور و … اشاره شد و در هر یک از آن ها به مراحلی چون ساختار، ویژگیها، مراحل جست و جو، ارائه متن عربی و فارسی به نرم افزار و اخذ خروجی از آن و … پرداخته شد.
این مطلب بدون برچسب می باشد.
تمامی حقوق این سایت متعلق به مدرسه علمیه پیروان حضرت زهرا(س) است.
طراحی سایت : راستچین